Personlig coaching i Oslo, online eller på telefon

Du får meg som din personlige coach enten vi har personlige møter sentralt i Oslo, online eller på telefon. Jeg setter fokus på deg, ditt liv, og dine ønsker.  Velger du online eller telefoncoaching så gir deg mer frihet, fleksibilitet og er tidsbesparende, og det er det samme hvor i verden du befinner deg.  Jeg bruker Coaching, Veiledning, NLP og ulike selvutviklingsmetoder. Teknikkene er enkle, effektive, og gir positive resultater.

  Privat Bedrift
2  timer kr. 1 500,- kr. 2 300,-
5  timer kr. 3 600,- kr. 5 400,-
10  timer kr. 6 800,- kr. 9 200,-

 

Bestiller du 5 eller 10 timers pakken kan du få med nettkurset for kun kr. 790,-. Normal pris kr. 1.200,- Les mer 

1 time er på 45 minutter + for og etterarbeid. Ved endring eller avbestilling av timen må det skje minimum 24 timer før.

Ta kontakt i dag

 

Intensiv Coaching i VillaJoyosa
Det blir en indre og ytre reise som  vil handle om deg og ditt liv, med de utfordringer og gleder du har. Jeg vil hjelpe deg til å få bedre balanse i livet og hente frem din indre styrke enten det gjelder i arbeidslivet, familie, helse eller en kombinasjon av det hele. Du vil få veiledning og tid til å jobbe med deg selv, og med det som er viktig for deg nå. 

Ta kontakt i dag

 

 

Referansene taler for seg selv

Den Norske CoachForening (DNCF) er stolt av vårt medlem Lian Kirksæther, som er en av Norges fremste eksperter på høysensitivitet.- Erica Grunnevoll
Lian er utrolig flink til å lytte og gi konstruktiv veiledning. I dag organiserer jeg hverdagen bedre. Setter nødvendige grenser. Har fokus på her og nå situasjonen, møter frykten og går forbi den. Jeg har akseptert min skjebne og tenker at min livserfaring, er det jeg trengte for å vokse som menneske. Du har gitt meg mot og styrke til å tørre å våge. Evig takknemlig.- Anita
Det er alltid godt å snakke med deg, du er så aksepterende så det er greit å være meg uansett. Minner meg på alle mine verdier og hva jeg er god på. Stiller de rette spørsmålene og refleksjonene, samt får meg til å holde rett fokus som er godt for meg. Jeg er veldig glad for at jeg har samtalene med deg, føler meg virkelig i trygge hender for å få hjelp til å løse store og små «verdensproblemer».- Leder i Fylkeskommune

Coaching detaljer

  • Coaching handler om utvikling og din suksess. Du bli mer bevisst på ditt liv, dine ønsker og dine verdier. Når ditt liv er i balanse fungerer du optimalt.
  • NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) er kjent som en effektiv og moderne form for psykologi, og er positivt for både store og små for å få bedre selvfølelse og selvtillit.
  • Selvutvikling handler om deg og din utvikling. Bli glad i deg selv, finn dine sterke sider, få mer energi og glede, og lev i harmoni med deg selv.

Ta kontakt nå

Høysensitiv

Dagens samfunn har tidspress og stadig høyere krav til den enkelte. Noe som fører til at flere blir stresset, syke og noen utbrente. Dette gjelder spesielt høysensitive, siden de har en lavere terskel for aktivering av nervesystemet. Stadig flere opplever utfordringer på skolen, i familien, på arbeidsplassen og i personlige forhold. Les mer om høysensitivitet