Vil du ha meg som din personlige coach  og mentor

eller ønsker du å delta i et Coachingprogram

 Finn DIN Powerknapp til Energi, Indre ro og Glede
– 
et Coachingprogram for KVINNER

Jeg starter et nytt og spennende Coachingprogram i januar 2021.
Det går over 3 måneder og er online, og er for deg som ser verdien i seg selv.
Vi blir et kjerneteam av kvinner, og du vil få tett oppfølging av meg.

Tenk hvor deilig det er å ha mer tid til deg selv, og i tillegg ha mer overskudd til andre.
Er det på tide at drømmen ikke bare forblir en drøm, men at du tar steget nå sammen med.

Dette er inkludert i coachingprogrammet:

 Gruppecoaching
 Personlig coaching  
 Webinarer om ulike temaer
Meditasjoner og avslappingsøvelser
 Nettkurs og oppgaver du tar i eget tempo
Coaching lydbok, som brukes når du trenger det

Ta kontakt nå 

 

Coaching på telefon / online 

Gjennom coaching får du hjelp til å håndtere livet ditt på en god måte,
enten det gjelder utfordringer i hverdagen eller du har en drøm du ønsker å nå.
Jeg hjelper deg til å finne din styrke, få en bedre balanse i livet og håndtere hverdagen din på en god måte.
Som coach setter jeg fokus på deg, ditt liv der du er nå og veien din fremover.

Ta kontakt nå 

 

Jeg vil gjerne hjelpe deg til å få bedre balanse i livet og hente frem din indre styrke – enten det gjelder jobb, familie, helse eller en kombinasjon av det hele.

Det kan være du opplever stress, føler en form for depresjon, kjenner på følelsen av å bli utbrent eller ønsker personlig utvikling. Og det er her jeg kommer inn som din personlige coach og hjelper deg på veien enten det gjelder deg privat eller om du ønsker en coach i arbeidslivet.

 

Dette gjør vi ved å:

  • Løse problemer og sortere tanker
  • Lære deg å sette grenser der hvor du trenger det
  • Finne dine drivkrefter og dine verdier
  • Hente frem din indre styrke
  • Sette fokus på rett sted

 

Du får meg som din personlige coach online eller på telefon. Jeg setter fokus på deg, ditt liv, og dine ønsker.  Velger du online eller telefoncoaching så gir deg mer frihet, fleksibilitet og er , og det er det samme hvor i verden du befinner deg.  Jeg bruker Coaching, Veiledning, NLP og ulike selvutviklingsmetoder. Teknikkene er enkle, effektive, og gir positive resultater.

           Ta kontakt nå!

Referansene taler for seg selv

Den Norske CoachForening (DNCF) er stolt av vårt medlem Lian Kirksæther, som er en av Norges fremste eksperter på høysensitivitet.- Erica Grunnevoll
Lian er utrolig flink til å lytte og gi konstruktiv veiledning. I dag organiserer jeg hverdagen bedre. Setter nødvendige grenser. Har fokus på her og nå situasjonen, møter frykten og går forbi den. Jeg har akseptert min skjebne og tenker at min livserfaring, er det jeg trengte for å vokse som menneske. Du har gitt meg mot og styrke til å tørre å våge. Evig takknemlig.- Anita
Det er alltid godt å snakke med deg, du er så aksepterende så det er greit å være meg uansett. Minner meg på alle mine verdier og hva jeg er god på. Stiller de rette spørsmålene og refleksjonene, samt får meg til å holde rett fokus som er godt for meg. Jeg er veldig glad for at jeg har samtalene med deg, føler meg virkelig i trygge hender for å få hjelp til å løse store og små «verdensproblemer».- Leder i Fylkeskommune

Coaching detaljer

  • Coaching handler om utvikling og din suksess. Du bli mer bevisst på ditt liv, dine ønsker og dine verdier. Når ditt liv er i balanse fungerer du optimalt.
  • NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) er kjent som en effektiv og moderne form for psykologi, og er positivt for både store og små for å få bedre selvfølelse og selvtillit.
  • Selvutvikling handler om deg og din utvikling. Bli glad i deg selv, finn dine sterke sider, få mer energi og glede, og lev i harmoni med deg selv.

Ta kontakt nå

Høysensitiv

Dagens samfunn har tidspress og stadig høyere krav til den enkelte. Noe som fører til at flere blir stresset, syke og noen utbrente. Dette gjelder spesielt høysensitive, siden de har en lavere terskel for aktivering av nervesystemet. Stadig flere opplever utfordringer på skolen, i familien, på arbeidsplassen og i personlige forhold. Les mer om høysensitivitet

558-311-7769 z Lian Kirksæther; https://www.facebook.com/liank16/; liankirksaether