Bilde: Gammel rotary telefon og skriveblokk.

Coaching – veiledning på telefon eller online

Du får din egen coach som setter fokus på deg, ditt liv, og dine ønsker.

Telefoncoaching gir deg frihet, fleksibilitet og er tidsbesparende.

Lian bruker Coaching, Veiledning, NLP og ulike selvutviklingsmetoder.

Teknikkene er enkle, effektive, og gir positive resultater.

 

Ta kontakt i dag

Referansene taler for seg selv

Lian er utrolig flink til å lytte og gi konstruktiv veiledning. I dag organiserer jeg hverdagen bedre. Setter nødvendige grenser. Har fokus på her og nå situasjonen, møter frykten og går forbi den. Jeg har akseptert min skjebne og tenker at min livserfaring, er det jeg trengte for å vokse som menneske. Du har gitt meg mot og styrke til å tørre å våge. Evig takknemlig.- Anita
Det er alltid godt å snakke med deg, du er så aksepterende så det er greit å være meg uansett. Minner meg på alle mine verdier og hva jeg er god på. Stiller de rette spørsmålene og refleksjonene, samt får meg til å holde rett fokus som er godt for meg. Jeg er veldig glad for at jeg har samtalene med deg, føler meg virkelig i trygge hender for å få hjelp til å løse store og små «verdensproblemer».- Leder i Fylkeskommune
Lian hjalp meg til å endre livet mitt og gi meg håp! Har bestandig trodd at det var noe galt med meg, men nå ser jeg sammenhenger jeg ikke så før.- Randi

Coaching detaljer

  • Coaching handler om utvikling og din suksess. Du bli mer bevisst på ditt liv, dine ønsker og dine verdier.
    Når ditt liv er i balanse fungerer du optimalt.
  • NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) er kjent som en effektiv og moderne form for psykologi,
    og er positivt for både store og små for å få bedre selvfølelse og selvtillit.
  • Selvutvikling handler om deg og din utvikling. Bli glad i deg selv, finn dine sterke sider, få mer energi og glede, og lev i harmoni med deg selv.

Ta kontakt nå

Høysensitiv

Dagens samfunn har tidspress og stadig høyere krav til den enkelte. Noe som fører til at flere blir stresset, syke og noen utbrente.

Dette gjelder spesielt høysensitive, siden de har en lavere terskel for aktivering av nervesystemet.

Stadig flere opplever utfordringer på skolen, i familien, på arbeidsplassen og i personlige forhold.

Les mer om høysensitivitet

Bilde: Travel plattform på togstasjon.