Coaching med Lian er både en indre og ytre reise. Det vil handle om deg og ditt liv, med de utfordringer og gleder du har. Lian vil hjelpe deg til å få bedre balanse i livet og hente frem din indre styrke enten det gjelder i arbeidslivet, familie, helse eller en kombinasjon av det hele.
Du vil få veiledning og tid til å jobbe med deg selv, og med det som er viktig for deg nå.

Er det på tide å ha fullt fokus på deg selv og ditt liv, mens du nyter dagene med sol og varme? Da er det bare å glemme mørketiden, legge igjen stress og mas hjemme og bli med til VillaJoyosa. Kun få plasser! 

Dato: 1.-3. nov- 2018

Coachingpakken inkluderer
1 personlig telefoncoaching før avreise
9 timer gruppe- og personlig veiledning i VillaJoyosa
• Nyttige og effektive øvelser
• Tanketur
• Oppgaver
• Veiledning
• Meditasjoner
• Walk and Talk
• Coaching lydbok
Coaching med Lian

Coachingpakken med intensiv coaching i VillaJoyosa + før- og oppfølgingscoaching koster Kr. 6.400,-

Coachinggruppen samles er på formiddagene i gamlebyen i VillaJoyosa – rett ved stranden, og kort vei til det meste. Du vil også få tid til å oppleve stedet og området rundt. Villajoyosa har beholdt sitt spanske særpreg med små gater,lange strender og hus i alle farger. Et idyllisk sted som får deg til å senke skuldrene.

VillaJoyosa ligger ca. 4 mil nord for Alicante flyplass og det tar ca.30 minutter med buss fra flyplassen. Overnatting, fly og transport til og fra flyplassen bestilles av den enkelte.  Ønsker du overnatting finnes det flere muligheter enten du vil leie eller bo på hotell. Hotel Censal et godt og rimelig alternativ i sentrum, kun 5 minutter fra stranden.For mer info: https://www.hotelcensal.com/en Taxi til VillaJoyosa koster ca. 60 euro. Buss til Villajoyosa med Marianne Tours koster ca. 18 euro.  E-post: mail@mariannetours.com – telefon: +34 965 887 462. Se www.mariannetours.no

Påmelding/info