Kurs og coaching med Lian i VillaJoyosa, Spania

 

Disse dagene har vi fokus på deg, og det du trenger nå.  Her blir det en kombinasjon av selvutvikling og deilige feriedager på et nydelig sted.

Du kan velge mellom coachingpakker hvor du får personlig coaching eller bli med i gruppe med felles kurs tilpasset gruppen. Hittil har jeg hatt 12 kurs og flere coachinggrupper i Spania. Og nå jeg klar igjen etter et par koronaår og jeg gleder meg veldig.

Dette er en indre og ytre reise, som vil gi deg ro og mer energi. Det vil handle om deg og ditt liv, og hvordan du kan få det best mulig fremover. Vi tilbringer det meste av tiden ute i det fri, og nyter både det gode været og naturen rundt.

Villajoyosa er kjent for sine nydelige strender, sjøen, og ikke minst gamlebyen med sine fargerike hus. Kalles også for middelhavets perle av mange. VillaJoyosa er en liten fiskerlandsby, som har behold mye av det ekte Spania, og ligger mellom Benidorm og Alicante.

Her finner du ro og fred, og ellers alt som kropp og sjel kunne ha behov for. Villajoyosa er en godt bevart by, som ikke er «ødelagt» av turismen. 

Kurs/Coachingprogram tilpasser vi til deg eller til gruppen. Reise og opphold velger du selv, og det finnes mange gode alternativer.

Det blir blant annet:

  • Fokus på deg og ditt liv
  • Kombinasjon av selvutvikling og ferie
  • Coaching og veiledning i gruppen og for den enkelte
  • Refleksjons oppgaver
  • Walk and talk 
  • Meditasjoner
  • Øvelser

For mer info

 

Her er en film fra et av mine tidligere kurs i VillaJoyosa.

Les mer om VillaJoyosa

 

Er du høysensitiv eller jobber med mennesker?

 

Nettkurset er utviklet av forfatterne av boka, Sensitiv og Sterk, og er på 6 moduler og hver modul er delt opp i flere deler. Dette er et kurs for deg som vil å lære mer om tema høysensitiv og få gode teknikker til å hente frem styrken i det å være sensitiv. Kurset tar du i ditt eget tempo og når det passer deg. Du mottar KURSBEVIS etter gjennomført kurs.

Nettkurset – Sensitiv og Sterk

 

Referanser fra kursene i VillaJoyosa

Lian har gitt meg mot og styrke til å tørre, og jeg anbefaler deg til å delta på dette kurset.
Veldig bra kurs, som ga meg energi og glede. Kurset ga en veldig bra variasjon av helhetlig tenking, mat, trening og teori.
Høysensitiviteten min ble plutselig forståelig og så mye enklere å leve med. Jeg er veldig fornøyd med kurset. Jeg er veldig glad for at jeg fikk vært med på kurset. Lian er en dyktig kursholder og et fint menneske.

   Coaching – Veiledning på CD / MP3
Bilde: Cover til CD - Coaching - Ditt Liv, Din Fremtid.
Her er min nyeste coaching lydbok som er både på både norsk og engelsk. Last ned, ha den på mobilen og bruk den når du føler for det.  Kun kr. 99,- 

Bestill CD nå

558-311-7769 z Lian Kirksæther; https://www.facebook.com/liank16/; liankirksaether