Er du høysensitiv eller jobber med mennesker?

 

Nettkurset er utviklet av forfatterne av boka, Sensitiv og Sterk, og er på 6 moduler og hver modul er delt opp i flere deler. Dette er et kurs for deg som vil å lære mer om tema høysensitiv og få gode teknikker til å hente frem styrken i det å være sensitiv. Kurset tar du i ditt eget tempo og når det passer deg. Du mottar KURSBEVIS etter gjennomført kurs.

Nettkurset – Sensitiv og Sterk

 

 

 

 

 

Indre ro for høysensitive, Oslo

Denne workshopen handler om finne ro, få mer energi og glede. Vi går inn på hvordan du kan balansere kropp og sinn, og finne indre ro. Det blir meditasjon og du lærer enkle avspenningsøvelser, som du kan bruke i det daglige. I tillegg får du får GRATIS Coaching lydboken “Ditt Liv Din Fremtid” (kr. 99,-), som du kan laste ned og bruke når det passer deg. Neste workshop er:

22/4 – 2020 kl. 18:00 til 20:30

Kr 550 kr.

Adresse: Fridtjof Nansens plass 8, Oslo sentrum (Ved siden av Rådhuset).
Har du spørsmål eller vil melde på: Trykk HER

Coaching i VillaJoyosa, Spania

Enten du ønsker personlig coaching eller gruppecoacing så blir dette en indre og ytre reise, som vil handle om deg og ditt liv. Det blir en kombinasjon av selvutvikling og det som er viktig for deg nå, samtidig som du får deilige feriedager på et nydelig sted.

Vi starter med en liten rundtur i VillaJoyosa for å bli bedre kjent med hverandre og området. Deretter lager vi en plan for dagene fremover, som tilpasses deg eller gruppen. Vi vil være mye ute enten ved å sitte på en trivelig sted og jobbe, eller går tur med et tilpasset opplegg.

Her får du 10 coachingtimer fordelt på 3 dager, og vi tilpasser opplegget så mye som mulig etter ditt ønske. Er dere flere som ønsker å dra sammen kan gruppecoaching være aktuelt. Reise og opphold velger du selv, og det finnes mange gode alternativer.

Personlig coaching: kr. 6.800,-
Gruppe coaching:  2 personer: kr. 5.900,- per. person
3 til 5 personer kr. 4.900,- per. person

  • Fokus på deg og ditt liv
  • Coaching og veiledning tilpasset deg
  • Kombinasjon av selvutvikling og ferie

For påmelding eller mer info

 

Her er en film fra et av mine tidligere kurs i VillaJoyosa.

Les mer om VillaJoyosa

 

Referanser fra kursene i VillaJoyosa

Lian har gitt meg mot og styrke til å tørre, og jeg anbefaler deg til å delta på dette kurset.
Veldig bra kurs, som ga meg energi og glede. Kurset ga en veldig bra variasjon av helhetlig tenking, mat, trening og teori.
Høysensitiviteten min ble plutselig forståelig og så mye enklere å leve med. Jeg er veldig fornøyd med kurset. Jeg er veldig glad for at jeg fikk vært med på kurset. Lian er en dyktig kursholder og et fint menneske.

   Coaching – Veiledning på CD / MP3
Bilde: Cover til CD - Coaching - Ditt Liv, Din Fremtid.
Her er min nyeste coaching lydbok som er både på både norsk og engelsk. Last ned, ha den på mobilen og bruk den når du føler for det.  Kun kr. 99,- 

Bestill CD nå

558-311-7769 z Lian Kirksæther; https://www.facebook.com/liank16/; liankirksaether