Coachingprogram med Lian i VillaJoyosa, Spania

Disse dagene har vi fokus på deg, og det du trenger nå. Lær mer om din sensitivitet, og bli bedre kjent med din indre verktøykasse og hvordan du bruker den. Det hele blir en kombinasjon av selvutvikling og deilige feriedager på et nydelig sted. Du kan velge mellom coachingpakker hvor du får personlig coaching eller bli med i gruppe med felles coaching tilpasset gruppen. Dette er en indre og ytre reise, som vil gi deg ro og mer
energi. Disse dagene vil handle om deg og ditt liv, og hvordan du kan få det best mulig fremover. Jeg har hittil hatt 12 kurs i Spania og flere coachingprogrammer, og disse dagene gjør noe positivt med hver enkelt.

Villajoyosa er kjent for sine nydelige strender, sjøen, og ikke minst gamlebyen med sine fargerike hus. Kalles også middelhavets perle av mange, og er en liten fiskerlandsby mellom Benidorm og Alicante. Her finner du ro og fred, og ellers alt som kropp og sjel kunne ha behov for.

Vi tilpasser coachingprogrammet til deg eller til gruppen. Reise og opphold velger du selv, og det finnes mange gode alternativer.

Det blir blant annet:

  • Coaching og veiledning tilpasset deg
  • Refleksjons oppgaver
  • Meditasjoner
  • Øvelser
  • Walk and talk 
  • Fokus på deg og ditt liv
  • Kombinasjon av selvutvikling og ferie

For mer info

 

Her er en film fra et av mine tidligere kurs i VillaJoyosa.

Les mer om VillaJoyosa

 

Er du høysensitiv eller jobber med mennesker?

 

Nettkurset er utviklet av forfatterne av boka, Sensitiv og Sterk, og er på 6 moduler og hver modul er delt opp i flere deler. Dette er et kurs for deg som vil å lære mer om tema høysensitiv og få gode teknikker til å hente frem styrken i det å være sensitiv. Kurset tar du i ditt eget tempo og når det passer deg. Du mottar KURSBEVIS etter gjennomført kurs.

Nettkurset – Sensitiv og Sterk

 

Referanser fra kursene i VillaJoyosa

Lian har gitt meg mot og styrke til å tørre, og jeg anbefaler deg til å delta på dette kurset.
Veldig bra kurs, som ga meg energi og glede. Kurset ga en veldig bra variasjon av helhetlig tenking, mat, trening og teori.
Høysensitiviteten min ble plutselig forståelig og så mye enklere å leve med. Jeg er veldig fornøyd med kurset. Jeg er veldig glad for at jeg fikk vært med på kurset. Lian er en dyktig kursholder og et fint menneske.

   Coaching – Veiledning på CD / MP3
Bilde: Cover til CD - Coaching - Ditt Liv, Din Fremtid.
Her er min nyeste coaching lydbok som er både på både norsk og engelsk. Last ned, ha den på mobilen og bruk den når du føler for det.  Kun kr. 99,- 

Bestill CD nå

558-311-7769 z Lian Kirksæther; https://www.facebook.com/liank16/; liankirksaether