Nettkurs – Høysensitiv

Er du høysensitiv eller jobber med mennesker?
Kurset er utviklet av forfatterne av boka, Sensitiv og Sterk.
Dette er et kurs for deg som vil å lære mer om tema høysensitiv og få gode teknikker til å hente frem styrken i det å være sensitiv. Kurset kan du i ditt tempo, og du mottar KURSBEVIS etter gjennomført kurs. Les mer 

 Foredrag og kurs

Talentfulle arbeidstakere blir utbrente

I utgangspunktet er det å være høysensitiv en ressurs, men det kan lett bli snudd til noe negativt i det samfunnet vi lever i. Hva er det som gjør at disse personene, som er så godt kvalifiserte, blir syke og utbrente? Og hvordan kan vi forbedre arbeidsforholdene slik at bedrifter og organisasjoner kan dra nytte av deres medfødte egenskaper? Her deler jeg av kunnskap, resultater fra ny forskning om høysensitive, arbeidsliv og stress, og gir erfaringsbaserte tips og gode teknikker til bruk i det daglige.

Er livet for Idealmennesker?

Du er kanskje et Idealmenneske, som har mye å gi og satser alt. Eller kanskje du har vært et Idealmenneske, men så har livet endret seg underveis. Dagens samfunn med tidspress og stadig høyere krav kan gjøre det vanskeligere å henge med. Dette fører til at stadig flere blir lettere stresset, syke og noen utbrente. Jeg ønsker å lære deg hvordan du kan få bedre balanse i livet, og få mer energi og glede.

Ta kontakt i dag

 

Ditt Liv Din Fremtid – Kurs i Spania

Jeg har holdt 9 kurs i VillaJoyosa, og nå har du også mulighet til å delta på et nytt spennende kurs. Les mer

  • Ditt Liv Din Fremtid med Lian Kirksæther er både en indre og ytre reise, og vil handle om deg og ditt liv, med dine utfordringer og gleder.
  • Du lærer om hvordan beholde energien når andre tapper deg, og du vil  få mer energi og glede.
  • Vi vil være på vakre Villa Dorothea Retreat, som ligger like ved VillaJoyosa, og ca. 4 mil nord for Alicante. Les mer

Referanser fra kursene i VillaJoyosa

Lian har gitt meg mot og styrke til å tørre, og jeg anbefaler deg til å delta på dette kurset.
Veldig bra kurs, som ga meg energi og glede. Kurset ga en veldig bra variasjon av helhetlig tenking, mat, trening og teori.
Høysensitiviteten min ble plutselig forståelig og så mye enklere å leve med. Jeg er veldig fornøyd med kurset. Jeg er veldig glad for at jeg fikk vært med på kurset. Lian er en dyktig kursholder og et fint menneske.

   Coaching – Veiledning på CD / MP3
Bilde: Cover til CD - Coaching - Ditt Liv, Din Fremtid.
Her er min nyeste coaching lydbok som er både på både norsk og engelsk. Last ned, ha den på mobilen og bruk den når du føler for det.  Kun kr. 99,- 

Bestill CD nå