Bilde: Foto av en vakker kvinne i vinduet, på en overskyet dag.

Kurs og foredrag

Er livet for Idealmennesker?

Du er kanskje et Idealmenneske, som har mye å gi og satser alt. Eller kanskje du har vært et Idealmenneske, men så har livet endret seg underveis. Dagens samfunn med tidspress og stadig høyere krav kan gjøre det vanskeligere å henge med. Dette fører til at stadig flere blir lettere stresset, syke og noen utbrente. Lian lærer deg hvordan du kan få bedre balanse i livet, og mer energi og glede.

Sensitiv og Sterk – La det bli en styrke

Du vil få en bedre forståelse av hva det vil si å være høysensitiv, og du vil lære knepene for å gjøre sensitiviteten til en styrke enten det gjelder for deg selv, familiemedlemmer eller andre du møter i arbeidslivet. La sensitiviteten få en mening, og gi slipp på et liv med daglig overstimulanse. Nå er det på tide at du begynner å leve i takt med deg selv.

Finn roen i en hektisk hverdag

Å finne roen i en hektisk hverdag kan by på utfordringer enten det gjelder jobb, privat eller begge deler. Vi blir dratt i mange retninger med stadig flere krav og forventninger, samtidig som vi mottar mer og mer informasjon fra alle kanter. Og tenk på all den tiden vi kaster bort bare på å gruble og bekymre oss. Er det på tide å få mer ro og balanse i livet, være deg selv og la det bli din styrke.

Ta kontakt i dag

Coaching i VillaJoyosa, Spania

Lian Kirksæther har holdt 8 kurs i VillaJoyosa, og flere har forespurt når neste kurs kommer. Nå har du mulighet til du å bli med i en Coachinggruppe hvor Lian vil veilede deg med det du trenger nå .
Les mer https://liank.no/intensiv-coaching-med-lian-kirksaether-i-villajoyosa-1-3-nov-2018/

  • Coaching med Lian Kirksæther
    Det er både en indre og ytre reise, og vil handle om deg og ditt liv, med dine utfordringer og gleder.
  • Du lærer om hvordan beholde energien når andre tapper deg, og du vil  få mer energi og glede.
  • Vi holder til i VillaJoyosa som har beholdt sitt spanske særpreg, og ligger ca. 4 mil nord for Alicante.
  • Les mer https://liank.no/kurs-i-villajoyosa-spania/

Referanser fra kurset i VillaJoyosa

Jeg kunne mye om temaet da jeg kom på kurset til Lian. Allikevel ga det meg mye siden undervisningen var aktuell, reflektert og inspirerende.
Det har vært både lærerikt og godt for meg, og vi har hatt mye moro. . . Jeg lærte mye om sensitivitet og alle gode sider ved den.
Lian har gitt meg mot og styrke til å tørre, og jeg anbefaler deg til å delta på dette kurset.

Foredrag med Lian Online over Skype / Viber

Lian tilbyr flere foredrag, varighet er ca. 45 minutter pr. foredrag.

«Hvordan takle livet som sensitiv!»

Dagens samfunn med alle krav og tidspress passer dårlig for høysensitive. Og mange opplever at humøret svinger fra å være engasjert og livlig til sliten, oppgitt og sårbar.

I dette foredraget vil du lære hvordan sensitive kan å møte hverdagen på en god måte.

Bestill foredraget

«Du er bra nok, som du er!»

Janteloven har nok påvirket mange av oss til å kjenne følelsen av å ikke være bra nok. Tenk på all den tiden vi kaster bort på å være redde og usikre på oss selv, og spiller roller for å passe inn.

Her forteller Lian hvorfor DU er bra nok, som du er.

Bestill foredraget

«Få kropp og sinn i balanse»

Å finne roen i en hektisk hverdag er ikke enkelt enten det er på jobb, privat eller begge steder. I dette foredraget lærer du å sette grenser, bli bevisst dine tids- og energityver, og hvordan du kan få kropp og sinn i balanse.

Bestill foredraget

«Tankene påvirker deg!»

Når du sier «jeg har det bra og er klar for en ny dag» så tenker kanskje ditt ubevisste jeg «jeg er sliten, i dårlig form og jeg er ikke klar for denne dagen i det hele tatt”. Dine innlærte vaner og gamle mønstre påvirker deg mer enn du tror. Her snakker Lian om hvordan du selv kan påvirke dine tanker.

Bestill foredraget

«Veien blir til mens du går»

I løpet av livet får du mange valg om hvilke veier du kan gå. Noen veier gir deg lærdom på godt og vond og andre veier er bare en tilfeldig valg der og da. Noen opplever at det blir for mange veier og for mange valg. Mens andre klarer ikke å se hvor de skal gå.

I dette foredraget forteller Lian om hvordan du kan finne din retning, og din vei i livet.

Bestill foredraget

Coaching – Veiledning på CD / MP3

Bilde: Cover til CD - Coaching - Ditt Liv, Din Fremtid.

Lians nyeste Coaching-CD er tilgjengelig på både norsk og engelsk.

Kun kr. 99,- 

Bestill CD nå