Jeg tilbyr

Kurs i Villajoyosa, Spania

Her blir det en kombinasjon av selvutvikling og deilige feriedager i nydelige Villajoyosa. Dette blir en indre og ytre reise hvor vi har fokus på deg, det du trenger nå, og hvordan du kan få det best mulig fremover. Du vil bli enda bedre kjent med deg selv, dine sensitive og dine sterke sider.

Kurset inneholder en kombinasjon av foredrag, oppgaver, tur og meditasjon. Dette vil være med på å gi deg mer indre ro og lade batteriene dine. Du vil få verktøy og enkle teknikker for å få bedre balanse i livet og mer overskudd i hverdagen.

Vi tilbringer det meste av tiden ute i det fri, og nyter det gode været og naturen rundt. På fritiden kan du oppleve mer av VillaJoyosa, reise på turer eller bare slappe av om du ønsker det. Du velger selv hvor lenge du vil bli, og hvor du ønsker å bo.  

Bok og lydbok:

Sensitiv og sterk

Er du en eller noen du kjenner en av de ca 1 million nordmenn som er høysensitive? Eller er du rett og slett bare lei av det enorme presset fra samfunnet?  Da er dette boken for deg!

Ofte er det slik at når dine egne og andres forventinger til deg  blir for høye, bygger du opp en mur. En mur som hindrer deg i å leve livet ditt til det fulle.

Oppnå et liv utenfor muren og nyt livet i harmoni med deg selv. Gå fra en tilværelse i svart-hvitt, til å leve et liv i farger, der sensitiviteten din får en mening!

Nettkurs

Nettkurset er utviklet av forfatterne av boka, Sensitiv og Sterk, og er på 6 moduler og hver modul er delt opp i flere deler. I tillegg får du med flere gratis bonuser blant annet meditasjoner.  

Dette er et kurs for deg som vil lære mer om tema høysensitivitet og få gode teknikker til å hente frem styrken i det å være sensitiv. Kurset tar du i ditt eget tempo, der du er og når det passer deg. 

Foredrag

I løpet av årene  har jeg fått lang erfaring i å holde foredrag både i inn- og utland. Foredragene mine kan holdes både live og online og skreddersys til de ulike gruppene som er tilhørere.

Jeg holder foredrag innen ulike temaer som høysensitivitet, høysensitivitet og karriere, histaminintoleranse og leve med matintoleranser, motivasjon, selvledelse og livsglede.

I foredragene byr jeg på meg selv, deler av min kunnskap og lange erfaring. Her får du både gode teknikker og mine erfaringsbaserte tips og til bruk i det daglige.

>
en_GB