Coaching

 din personlige coach og veileder

Gjennom coaching hjelper jeg deg til å håndtere livet ditt på en god måte.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Jeg vil være din støttespiller og veilede deg der du trenger det enten det gjelder en utfordringer eller en drøm. Som coach og veileder setter jeg fokus på deg, ditt liv og det du trenger akkurat nå og fremover.

Coaching

Coaching handler om utvikling og din suksess. Du blir mer bevisst på deg selv, livet ditt, dine ønsker og verdier. Når ditt liv er i balanse fungerer du optimalt.

Selvutvikling

Selvutvikling handler om deg og din utvikling. Bli glad i deg selv og aksepter deg selv slik du er, finn dine sterke sider, få mer energi og lev et liv i harmoni med deg selv.

Veiledning

Du blir coachet og veiledet der du trenger det, og jeg deler av min kunnskap og lange erfaring. Vi tar tak i det som er viktig for deg nå, enten det er jobb, familie, helse eller en kombinasjon av det hele. 

NLP

Nevro Lingvistisk Programmering (NLP)er kjent som en effektiv og moderne form for psykologi. Denne er veldig positivt for all uavforhengig av alder, og hjelper å skape  bedre selvfølelse og selvtillit.

Rosa, Forsker

"Jeg var utbrent, og hadde en vanskelig periode. Jeg tok kontakt med Lian etter at jeg hadde lest om Lian på den amerikanske nettsiden til dr. Elaine Aron. Lian ble min støtte og veileder i denne tiden hvor jeg endret livstilen min. Lian hjalp meg hjalp å endre på gamle vaner og lage nye. Dette hjelper meg i dag til å beholde en stabil energibalanse. Tusen takk, Lian!"

Coaching Pakker

Coaching tilpasset ditt behov

Coachingpakker for private

Disse pakkene er for privatpersoner som ønsker coaching og veiledning. Coachingen blir tilpasset deg, og vi fokuserer på det som er viktig for deg og det du trenger nå. 

 • Her får du din egen coach og mentor med mye kunnskap, mange års erfaring og et stort utvalg av verktøy du kan bruke i det daglige. Du får hjelp til avklaring, hva som er viktig og hvor du setter fokus, enten det gjelder jobb, familie, helse eller en kombinasjon av det hele.
 • Coachingen foregår over telefon eller online.
 • 1 coaching time er på 45 minuter og inkluderer coachens for og etterarbeid. MVA er inkludert I prisen.
 • 1 x time  kr. 990
 • 5 x timer  kr. 4.500
 • 8 x timer kr. 7.500 

Coachingpakker For bedrift

Egne pakker og priser for bedrift.
Vi tilpasser til hver bedrift i forhold til bransjen. Ta kontakt for mer informasjon.

 • Coaching og veiledning for kvinnelige ledere, gründere og medarbeidere. Jeg skreddersyr og tilpasser pakker til bedrifter og organisasjoner.
 • Her får du din egen coach og mentor med mye kunnskap, mange års erfaring og et stort utvalg av verktøy du kan bruke i det daglige. Du får hjelp til avklaring, hva som er viktig og hvor du setter fokus, enten det gjelder jobb, familie, helse eller en kombinasjon av det hele.
 • Coachingen foregår over telefon eller online.
 • 1 coaching time er på 45 minuter og inkluderer coachens for og etterarbeid.
 • MVA er inkludert I prisen.

Group

$242.99/mo

 • Access to Advanced Coaching Modules
 • Access to Our Community
 • Participation in Live Q&A Calls

Premium

$540.99/mo

One time payment

 • 3 Months of Unlimited Consulting
 • Access to Advanced Coaching Modules
 • 6 One-on-one Coaching Sessions

Hvorfor coaching?

Det kan være du opplever stress, føler deg overstimulert eller ønsker personlig utvikling. Som din coach og støttespiller hjelper jeg deg til å finne balansen i livet, og hente frem din unike styrke enten det gjelder jobb, familie, helse eller en kombinasjon av det hele.

Jeg vil være din personlige coach og veileder, og setter fokus på deg, ditt liv, og dine ønsker. Jeg bruker enkle og effektive teknikker, som gir positive resultater.

Coaching hjelper deg til å:

1. Sortere tanker
2. Løse problem
3. Sette grenser
4. Finne dine drivkrefter
5. Hente frem din indre styrke
6. Sette fokus på rett sted

Meld deg på vår epost liste for informasjon og tilbud!

Kom i gang med coaching du også!

I løpet av årene har jeg hjulpet mange med å nå sine drømmer eller coachet dem rundt utfordringer i livet. Jeg har jobbet med telefoncoaching og online i snart tretti år nå, og ser hvor godt det fungerer.


Mange kvinner har mange baller i luften samtidig, og til tider kan det bli for mange krav og for mye som skjer. Siden jeg er spesialisert på kvinner har jeg mye å bidra med.


Jeg vil være din coach og støttespiller, og sammen vil vi sortere tanker og finne ut hvordan du kan håndtere livet ditt på en god måte.

Hva sier kundene 

Lian hjalp meg til å endre livet mitt og gi meg håp! Har bestandig trodd at det var noe galt med meg, men nå ser jeg sammenhenger jeg ikke så før. Det har vært både lærerikt og godt for meg, og jeg lærte mye om sensitivitet og alle gode sider ved den.

Randi

Helsevesenet 

Jeg har vært leder i Statens vegvesen i en rekke år, og senere seksjonsleder i Vegdirektoratet. Jeg har benyttet meg av telefoncoaching med Lian Kirksæther. Jeg var i utgangspunktet skeptisk til coaching på telefon, men etter å ha prøvet kan jeg på det varmeste anbefale metoden.

Janne

Leder i Statens Vegvesen

I en travel jobbhverdag opplevde jeg telefoncoaching som et nyttig bidrag til videre utvikling. Det var en effektiv løsning for meg, som leder i Telenor.

Maria 

Leder i Telenor

Lian er positiv og engasjert person med svært gode evner til å kommunisere med mennesker, og hun er dyktig til å stille relevante spørsmål.

Linda 

Pedagog

Er du klar for en forandring? Ta tak i utfordringene og skap drømmelivet ditt gjennom veiledning fra Lian. Book coaching time nå!

>
nb_NO