OM MEG

Hei, jeg er Lian

Jeg har en lidenskap for å inspirere kvinner til å finne seg selv og sin unike indre kraft. Hensikten min er å inspirere dem til å få en god balanse i livet og leve ut den de er. Gjennom coaching har jeg hjulpet og forvandlet livet til utrolig mange kvinner. 

Jeg har en god og vid livserfaring fra et liv hvor jeg har fått oppleve mer enn de fleste. Et liv som har gitt meg mange gleder, utfordringer i fleng og vonde minner. Alt dette har gitt meg styrke og lært meg å se muligheter. I tillegg har jeg lært å gjøre det beste ut av livet slik det er, og fylle livet med mine ønsker og drømmer.


Fra drømmer til virkelighet 

I løpet av årene har jeg har levd et spennende liv hvor mange av mine drømmer har blitt virkelige som blant annet har blitt til dette:

  • Når sunn mat gjør deg syk - Histaminintoleranse
  • Taletekster, 66 artikler av foredragsholdere 
  • Sensitiv og Sterk (bok og lydbok)
  • Nettkurset, Sensitiv og Sterk
  • Coaching-lydbok på norsk og engelsk

min historie

Jeg er en av pionerne på tema høysensitivitet i Norge, og er sertifisert i Psychotherapy with HSPs program med dr. Elaine Aron og HSP for Mental Health Professionals, AADP, USA. Jeg har utdannelsen i orden, og er ICF og DNCF Coach, Helsecoach og Sensor, og er godkjent Coach for høysensitive av dr. Elaine Aron. Jeg er med i ICHS – International Consultants of High Sensitivity, en internasjonal gruppe med fagfolk og kolleger av Dr. Elaine Aron, USA.

Høsten 2021 ble jeg headhuntet inn i prosjektet Pro-motion, som spesialist på tema høysensitivitet. Pro-motion er et Europeisk samarbeidsprosjekt utviklet av forskere og fagfolk. Samarbeidsprosjektet handler om karrieren til høysensitive, og har som mål å støtte studenter og høysensitive i arbeidslivet. Dette er et prosjekt som går over flere år.

For få år siden var jeg ansvarlig for den norske delen av en Internasjonal undersøkelse som handlet om Høysensitiv, Arbeidsliv og Stress. I 2018 var med å starte opp og er leder av organisasjonen Høysensitiv Norge. Tidligere har jeg jobbet i samarbeid med NAV Arbeid med fokus på motivasjon, jobb og ny karrière, samt med avlastning av barn gjennom Bufetat. Jeg har jobbet som lærer, vært leder for små og store grupper, og hun har ledet ulike prosjekter.

I 2013 ga jeg ut boken «Sensitiv og Sterk», som ble fulgt opp med et nettkurs om høysensitivitet, og nå kommer boken «Sensitiv og Sterk» som lydbok. Tidligere har jeg gitt ut en Coaching-lydbok på norsk og engelsk. Til daglig jobber jeg som coach, veileder og holder foredrag og kurs i inn-og utland. 

Her ser du noen av mine sertifiseringer:

DNCF Sensor

ICF Coach

DNCF Coach

DNCF Helsecoach

Psychotherapy with HSPs program with dr. Elaine Aron, USA

ICHS International consultants on High Sensitivity

HSP for Mental Health Professionals, AADP, USA

PREP Kursleder – Samlivssenteret Modum Bad

NLP Master Practitioner

NLP Life Coach

Er du klar For å ta neste steg?

Alle har faser i livet hvor du kan trenge veiledning og en støttespiller. Det er godt å ha en coach med både kompetanse og lang erfaring. Som coach er jeg din supporter og veileder der du trenger det.

>