Kurs med lian i Villajoyosa, Spania

Disse dagene har vi fokus på deg, og det du trenger nå. Her blir det en kombinasjon av selvutvikling, energipåfyll, indre ro og deilige feriedager på et nydlig sted.

Dette er en både indre og ytre reise, som vil handle om deg og ditt liv og du vil bli mer kjent med dine sterke og sensitive sider. Vi tilbringer mesteparten av tiden ute i det fri, og nyter det gode været og naturen rundt. Det er viktig at du liker å være ute, og at du kan være med å gå turer også i litt ulendt terreng.

Kurset starter fredag ettermiddag og vil vare fire timer daglig over tre dager. Resten av tiden kan du ha ferie og gjøre akkurat som du føler enten du vil oppleve området rundt eller bare ta livet med ro. Kanskje du ønsker å ha med familie eller venner og kombinere kurs med ferie.

Villajoyosa er kjent for nydelige strender, sjøen, og ikke minst gamlebyen med sine fargerike hus. Kalles også for Middelhavets perle av mange. Villajoyosa er en liten fiskerlandsby, som har behold mye av det ekte Spania, og ligger mellom Benidorm og Alicante. Her finner du ro og fred, og ellers alt som kropp og sjel kunne ha behov for.

Dato for neste kurs kommer i løpet av de neste månedene.

Begrenset antall kursplasser

Reise og opphold velger du selv, og det finnes mange gode alternativer, enten du ønsker å bo på hotell, pensjonat eller leie en leilighet. Så du velger selv hvor lenge du vil bli og hvor du ønsker å bo. Vi helper deg dersom du har spørsmål rundt dette.

I disse dagene blir det

  • Fokus på deg og ditt liv
  • Kombinasjon av selvutvikling og ferie
  • Turer i nærområder 

Kurset inkluderer

  • Gruppecoaching
  • Forelesninger 
  • Refleksjonsoppgaver 
  • Meditasjoner
  • Ulike selvutviklingsøvelser

Referanser fra fagmiljø


For people who want to make new positive changes in their lives, Lian's coaching program is very beneficial.


Dr. Ted Zeff, USA, 

Psykolog og forfatter

Lian, thank you so much for all you have done for the Norwegian HSP, Highly Sensitive Persons.

Dr. Elaine N. Aron, USA, 

Forsker, Psykolog, og forfatter


Hva sier tidligere deltakere om kurset


Jeg opplever Lian som lyttende og engasjert i det hun formidler. Hun er trygg og kunnskapsrik, og har en egen evne til å inkludere mennesker på. Dette fikk jeg oppleve på kurs i Spania. Hun er også god på å lede meditasjonsøvelser.

Anne Kjihl

Helsevesenet


Jeg var på flere dagers kurs med Lian i Spania. Hun er en klar og tydelig kursholder. For meg personlig var undervisningen avgjørende for å komme videre i min prosess. Anbefaler Lian på det varmeste.

Camilla Kobbevik

Skogstjerne Konsulenter 

Jeg har vært på kurs med Lian i Spania, og hun er god til å holde kurs Det var veldig bra kurs som gjorde at jeg forstår mine utfordringer bedre, og det ble lettere å finne min vei i livet. Jeg anbefaler kurs og coaching med Lian. Det gir mening og positiv retning videre i livet.

Irene Hundeide

SpesialpedagogJeg har vært på kurs med Lian i Spania, og hun var lyttende og klar i sin tale. Lian er varm og inkluderende og jeg lærte mye som jeg har tatt med meg inn i hverdagen min.

Liv Teigen

>
nb_NO