hva kundene sier om Lian:

Referanser 

Lian, thank you so much for all you have done for the Norwegian HSP, Highly Sensitive Persons.
- Dr. Elaine N. Aron, USA, Forsker, psykolog, og forfatter

For people who want to make new positive changes in their lives, Lian's coaching program is very beneficial.
- Dr. Ted Zeff, USA, Psykolog og forfatter

Den Norske CoachForening (DNCF) er stolt av vårt medlem Lian Kirksæther, som er en av Norges fremste eksperter på høysensitivitet.
- Erica Grunnevoll

Jeg var utbrenthet, og hadde en vanskelig periode. Jeg tok kontakt med Lian etter at jeg hadde lest om Lian på den amerikanske nettsiden til dr. Elaine Aron. Lian ble min støtte og veileder i denne tiden hvor jeg endret livstilen min. Lian hjalp meg hjalp å endre på gamle vaner og lage nye. Dette hjelper meg i dag til å beholde en stabil energibalanse. Tusen takk, Lian!
- Rosa, forsker

Lian er utrolig flink til å lytte og gi konstruktiv veiledning. I dag organiserer jeg hverdagen bedre. Setter nødvendige grenser. Har fokus på her og nå situasjonen, møter frykten og går forbi den. Jeg har akseptert min skjebne og tenker at min livserfaring, er det jeg trengte for å vokse som menneske. Du har gitt meg mot og styrke til å tørre å våge. Evig takknemlig.
- Anita

Det er alltid godt å snakke med deg, du er så aksepterende så det er greit å være meg uansett. Minner meg på alle mine verdier og hva jeg er god på. Stiller de rette spørsmålene og refleksjonene, samt får meg til å holde rett fokus som er godt for meg. Jeg er veldig glad for at jeg har samtalene med deg, føler meg virkelig i trygge hender for å få hjelp til å løse store og små «verdensproblemer».
- Leder i Fylkeskommune

Lian hjalp meg til å endre livet mitt og gi meg håp! Har bestandig trodd at det var noe galt med meg, men nå ser jeg sammenhenger jeg ikke så før. Det har vært både lærerikt og godt for meg, og jeg lærte mye om sensitivitet og alle gode sider ved den.
- Randi

Jeg har vært leder i Statens vegvesen i en rekke år, og senere seksjonsleder i Vegdirektoratet. Jeg har benyttet meg av telefoncoaching med Lian Kirksæther. Jeg var i utgangspunktet skeptisk til coaching på telefon, men etter å ha prøvet kan jeg på det varmeste anbefale metoden.
- Leder i Statens Vegvesen

I en travel jobbhverdag opplevde jeg telefoncoaching som et nyttig bidrag til videre utvikling. Det var en effektiv løsning for meg, som leder i Telenor.
- Leder i Telenor

Lian er positiv og engasjert person med svært gode evner til å kommunisere med mennesker, og hun er dyktig til å stille relevante spørsmål.
- Linda

Å bli coachet på telefon var utrolig nyttig for meg i prosessen med å starte eget firma. Nå er drømmen blitt en realitet. Jeg anbefaler andre å bruke Coaching over telefon.
- Anne

Telefoncoaching gir rom for større åpenhet og gjør det lettere å få kontakt med egne følelser. Gå til bunns og du kan nå verden høyere! Lian er for meg en dyktig coacher, og gjennom telefoncoaching når man hverandre enklere.
- Heidi

Jeg kunne mye om temaet da jeg kom på kurset til Lian. Allikevel ga det meg mye siden undervisningen var aktuell, reflektert og inspirerende.
- "Janne"

Å bruke telefon istedenfor personlig møte gjør det enklere å finne tid "innimellom".
- "Vilde"

Det har vært både lærerikt og godt for meg, og vi har hatt mye moro. . . Jeg lærte mye om sensitivitet og alle gode sider ved den.
- "Maria"

>
nb_NO